понеделник, 14 август 2017 г.

Мър - Мър

Здравейте отново:)
След почти месец и половина без правене на картички и никакво желание за оцветяване, в петък оцветих ето този нов и уникално сладък печат на Maria Emilia  от Mari Digis. След като го видях, веднага си представих картичката  и доизмислих детайлите, докато заспивах. Така, че в събота картичката беше вече факт. Обаче...започнах да пиша публикацията в блога и ....мамо това, мамо онова и пак не успях да довърша....до днес, така, че сега я показвам.
Много си я харесвам, много ми е нежна и гушкава. Тя е и моето вдъхновение за вас в нашето ново предизвикателство при Mari Digis Challenge Blog под номер # 27 Anything Goes with Mari Digis Stamps. Трябва само за използвате печат на Mari Digis, иначе всичко е позволено. За да се включите можете да използвате и някои от нашите безплати печатчета ето тук , които не са никак малко.
И пак да се върна към картичката -  получи се малко шаби според мен, а кълбенцата ги направих като върху топче памук намотах прежда, за да са по-оформени. Само с прежда освен, че бяха по-тежки, бяха и едни такива сплеснати и грозновати. Добавих и едно сърце от фоам, което присвоих от Вики, но пък ми пасна идеално. А копчето пък ми е подарък от една стара картичкофурийска размяна.
Ето какво се получи



Ще я покажа тук
TTCRD week commencing 8th august

Няма коментари:

Публикуване на коментар